FC Ballkani

FC Ballkani

𝗙𝗧𝗘𝗦𝗘̈ 𝗣𝗘̈𝗥 𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔!!

Sot në orën 17:00, në stadiumin “𝙁𝙖𝙙𝙞𝙡 𝙑𝙤𝙠𝙧𝙧𝙞” do të mbahet konferenca për media, lidhur me ndeshjen e nesërme të ekipit tonë kundër CFR CLUJ 1907.

Në konferencë do marrin pjesë kryetrajneri 𝙄𝙡𝙞𝙧 𝘿𝙖𝙟𝙖 dhe lojtari 𝙇𝙪𝙢𝙗𝙖𝙧𝙙𝙝 𝘿𝙚𝙡𝙡𝙤𝙫𝙖.

*Për pjesmarrje në konferencë është e 𝙤𝙗𝙡𝙞𝙜𝙪𝙖𝙧 𝙢𝙖𝙨𝙠𝙖 𝙁𝙁𝙋2 , sipas RTTP(covid-19) protokollit të 𝙐𝙀𝙁𝘼-𝙨𝙚̈

𝙅𝙪 𝙢𝙞𝙧𝙚̈𝙥𝙧𝙚𝙨𝙞𝙢!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Regjistrohu