FC Ballkani

𝗠𝗘𝗥𝗜𝗧𝗢𝗡 𝗞𝗢𝗥𝗘𝗡𝗜𝗖𝗔 “𝘠𝘓𝘓𝘐 𝘐 𝘑𝘈𝘝𝘌̈𝘚 ”

𝗠𝗘𝗥𝗜𝗧𝗢𝗡 𝗞𝗢𝗥𝗘𝗡𝗜𝗖𝗔 “𝘠𝘓𝘓𝘐 𝘐 𝘑𝘈𝘝𝘌̈𝘚 ”⭐️ @meriton_korenica Federata e Futbollit e Kosovës së bashku me sponsorin e Superligës, Albi Mall , vazhdojnë ndarjen e çmimit “Ylli i Javës” pas çdo xhiroje në Albi Mall Superligë. Çmimi i më të mirit për javën e nëntë i ka takuar mesfushorit tonë, 𝗠𝗲𝗿𝗶𝘁𝗼𝗻 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗻𝗶𝗰𝗲̈𝘀.Komisioni vlerësoi se mesfushori kreativ ishte lojtari më i mirë i ndeshjes dhe njëherësh vendimtar në fitoren që skuadra kampione e realizoi para tifozëve të vet kundër Gjilanit (2:0). Ai shënoi golin e dytë , në minutën e 88-të, duke e vulosur fatin e këtij takimi.𝗞𝗼𝗿𝗲𝗻𝗶𝗰𝗮 u shpreh i lumtur dhe i nderuar me çmimin ‘Ylli i Javës’.“𝘑𝘢𝘮 𝘴𝘩𝘶𝘮𝘦̈ 𝘪 𝘭𝘶𝘮𝘵𝘶𝘳 𝘱𝘦̈𝘳 𝘬𝘦̈𝘵𝘦̈ ç𝘮𝘪𝘮 , 𝘱𝘰𝘳 𝘦𝘥𝘩𝘦 𝘱𝘦̈𝘳 𝘨𝘰𝘭𝘪𝘯 𝘥𝘩𝘦 𝘧𝘪𝘵𝘰𝘳𝘦̈𝘯 𝘦 𝘴𝘩𝘦̈𝘯𝘶𝘢𝘳 𝘥𝘫𝘦. 𝘚𝘩𝘱𝘳𝘦𝘴𝘰𝘫 𝘲𝘦̈ 𝘨𝘫𝘢𝘵𝘦̈ 𝘬𝘦̈𝘵𝘪𝘫 𝘬𝘢𝘮𝘱𝘪𝘰𝘯𝘢𝘵𝘪 𝘶𝘯𝘦̈ 𝘰𝘴𝘦 𝘣𝘢𝘴𝘩𝘬𝘦̈𝘭𝘰𝘫𝘵𝘢𝘳𝘦̈𝘵 𝘦 𝘮𝘪 𝘵𝘦̈ 𝘳𝘪𝘬𝘵𝘩𝘦𝘩𝘦𝘮𝘪 𝘴𝘢 𝘮𝘦̈ 𝘴𝘩𝘱𝘦𝘴𝘩 𝘬𝘦̈𝘵𝘶 𝘱𝘦̈𝘳 𝘵𝘢 𝘮𝘢𝘳𝘳𝘦̈ ç𝘮𝘪𝘮𝘪𝘯 𝘦 𝘮𝘦̈ 𝘵𝘦̈ 𝘮𝘪𝘳𝘪𝘵 𝘵𝘦̈ 𝘫𝘢𝘷𝘦̈𝘴. 𝘍𝘊 𝘉𝘢𝘭𝘭𝘬𝘢𝘯𝘪 𝘦̈𝘴𝘩𝘵𝘦̈ 𝘯𝘦̈ 𝘳𝘳𝘶𝘨𝘦̈𝘯 𝘦 𝘥𝘶𝘩𝘶𝘳 𝘱𝘦̈𝘳 𝘵𝘢 𝘮𝘣𝘳𝘰𝘫𝘵𝘶𝘳 𝘵𝘪𝘵𝘶𝘭𝘭𝘪𝘯 𝘦 𝘬𝘢𝘮𝘱𝘪𝘰𝘯𝘪𝘵 𝘥𝘩𝘦 𝘥𝘰 𝘵𝘦̈ 𝘭𝘶𝘧𝘵𝘰𝘫𝘮𝘦̈ 𝘯𝘥𝘦𝘴𝘩𝘫𝘦 𝘱𝘢𝘴 𝘯𝘥𝘦𝘴𝘩𝘫𝘦𝘴 𝘲𝘦̈ 𝘵𝘦̈ 𝘴𝘩𝘦̈𝘯𝘰𝘫𝘮𝘦̈ 𝘴𝘢 𝘮𝘦̈ 𝘴𝘩𝘶𝘮𝘦̈ 𝘧𝘪𝘵𝘰𝘳𝘦 𝘥𝘩𝘦 𝘵𝘦̈ 𝘥𝘢𝘭𝘪𝘮 𝘵𝘳𝘪𝘶𝘮𝘧𝘶𝘦𝘴 𝘵𝘦̈ 𝘈𝘭𝘣𝘪 𝘔𝘢𝘭𝘭 𝘚𝘶𝘱𝘦̈𝘳𝘭𝘪𝘨𝘦̈𝘴”, ka theksuar 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗻𝗶𝗰𝗮 për faqen zyrtare të FFK-së. #fcballkani#forcaballkani#meritonkorenica#albisuperliga

Facebook
Twitter
LinkedIn

Table of Contents

Akreditimi

Përfaqësuesit e medias duhet të regjistrohen paraprakisht për të hyrë në ndeshjet e Fc Ballkanit në shtëpi (përveç atyre me karta akreditimi për sezonin 2022). Bëhet regjistrim i veçantë për ndeshjet ndërkombëtare. Regjistrimet për akreditimet për ndeshjet e fazës së grupeve të Konferencës së UEFA-s të së enjtes do të mbyllen të hënën në orën 14:00. Për akreditimet për ndeshjet jashtë vendit ose në ligën/kupën A, ju lutemi pyesni veçmas me e-mail. me postë Ky formular plotësohet për akreditimet e mediave për ndeshjet ndërkombëtare të Ballkanit në shtëpi. Afati i fundit për ndeshjet e fazës së grupeve të Ligës së Konferencës UEFA (e enjte) është javën e ndeshjes të hënën në orën 14:00. Për ndeshjet lokale ose jashtë, ju lutemi kontaktoni veçmas me email. Për pyetje / Kontaktoni: info@fcballkani.com

Regjistrohu