• November 30, 2020
 NJOFTIM PËR MEDIA – AKREDITIM

NJOFTIM PËR MEDIA – AKREDITIM

Njoftojmë të gjitha mediat e shkruara dhe vizive,të cilat duan të ndjekin nga afër ndeshjen FC Ballkani vs FC Drita e cila luhet të mërkurën (04.03.2020) se deri nesër (03.03.2020) në ora 24:00 duhet të dërgojnë kërkesë për akreditim.

Kërkesa për akreditim duhet të dërgohet në emailin: fcballkani1947@gmail.comPër më shumë informata mund të na shkruani në email.Mirë se vini.Na priftë e mbara.

admin

0 Reviews

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *