• June 13, 2021
 Njoftim nga FC Ballkani

EWEW

Njoftim nga FC Ballkani

Të dashur tifoz dhe ju media ,

Duke marrë për bazë se po afrohet derbi i IPKO Superligës Prishtina – Ballkani,

Klubi jonë është duke i ndërmarr të gjitha veprimet e nevojshme teknike dhe sportive për tu përgatitur sa më mirë për këtë sfidë, ku në kuadër të kësaj situate që bartë një ndeshje derbi FC Ballkani do të dërgoj klubin në karantinë.

Klubi vendoset në hotel Emerald një ditë para ndeshje, më datë 28.02 ditë e Premte.

Gjithashtu për Media është e paraparë edhe konferenca për shtyp në ditën e Premte në ora 17:30 në hotel Emerald ,

Ju mirëpresim

Na priftë e mbara

admin

0 Reviews

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *