Përshëndetje të dashur tifozë të Suharekës

Therandë, 02.09.2018 – Pas humbjes së djeshme me Feronikelin, trajneri ynë i deri tashëm z.Bekim Shotani ka dhënë dorëheqje me vetëdëshirë.

Ne si klub i jemi shumë mirënjohës për punën e shkëlqyer të deritashme , jemi mirënjohës në të gjitha aspektet profesionale dhe njerzore .

Futbolli është tillë dhe duhet të pajtohemi me ndërrime, fitore por edhe humbje.

Klubi ka nevojë më shumë se çdo herë për përkrahjen e qytetit dhe të dashamirëve.
Per gjithëçka rreth ndryshimeve do të iu informojmë me kohë .

Faleminderit Suharekë
FC Ballkani