Përshëndetje miq dhe dashamirë të qytetit tonë,

Pas një pauze 5 ditore pa trajner , nga sot rrugëtimit tonë iu bashkangjit trajneri i mirënjohur Sami Sermaxhaj.

FC Ballkani është shumë mirënjohës klubit më të madhë në vend FC Prishtinës për lejimin e trajnerit që t’i bashkangjitet rrugetimit tonë.

Klubit i duhet një mbështetje sa më të madhe në qytetit tonë, që të marrim rrugën e duhur dhe të fitores për një përfaqësim sa më të mirë në IPKO Superligën e Kosovës .

Na prift e mbara
Forca Ballkani