Therandë 23.08.2018 – Ndeshjën e parë në cilësinë e vendasit pas rikthimit në IPKO Superligë e zhvillojmë kundër skuadrës së Llapit.

Ndeshja do të zhvillohet të shtunën në stadiumin e qytetit në Therandë duke filluar nga ora 16:45.

Ftojmë të gjithë qytetarët e Therandës,futbolldashësit dhe tifozët më të mirë në Kosovë ‘Xhebrailat’ , të jenë në numër sa më të madhë pasi ju jeni lojtari i 12-të për FC Ballkani.

Na priftë e mbara.